Več o ekipi

 • Linked In

  Tanja Bivic Plankar

  Predsednica združenja

  Tanja je nekdanja televizijka z 12 let izkušenj na področju televizijskega sporočanja in javnega nastopanja. Na TV Slovenija se je preizkusila v različnih vlogah, bila je urednica oddaj, voditeljica, intenzivno se je ukvarjala z digitalnimi mediji in socialnimi omrežji ter vodila različne marketinško usmerjene projekte. Je aktivna članica regionalne kripto skupnosti in je sodelovala v številnih ICO medijskih kampanjah.

 • Matevž Caserman

  Član nadzornega sveta

  Kot direktor podjetja Spartan Solutions d.o.o. je zavzet podpornik blockchain tehnologij in neutruden analitik poslovnih modelov. Svojo kariero je pričel kot pisec tehničnih besedil blockchain projektov (white papers), zdaj se ukvarja z nadzorom implementacije novih blockchain ekosistemov v sozvočju z njihovimi tehnološkimi in zakonskimi omejitvami.

 • Linked In

  Andrej Plankar

  Član nadzornega sveta

  Andrej je strokovnjak z leti izkušenj s področja informacijskih tehnologij in storitev, marketing menedžmenta, pogajanja, poslovnega načrtovanja in analitike.

 • Linked In

  Vasja Veber

  Član nadzornega sveta

  Po opravljenem magisteriju iz marketinga je skupaj z Matejem ustanovil agencijo za organizacijo glasbenih dogodkov. Od takrat je tudi menedžer enega najboljših techno DJ-jev na svetu, ki sliši na ime DJ UMEK. Po več kot 10 letih izkušenj v glasbeni industriji je vzpostavil izjemno mrežo vplivnežev iz sveta glasbe.

 • Melita Gulja

  Poslovna sekretarka združenja

  Melita je digitalna domačinka, ki se odlično znajde na področju komunikacij in ustvarjanja kreativnih vsebin. Kalila se je v agencijskem okolju, nekaj let delala kot specialistka za korporativno komuniciranje, v podjetju Netis blockchain technologies pa je zaposlena kot vodja komunikacijskih projektov.

 • Organi

  Organi združenja so skupščina, nadzorni odbor in poslovodstvo. Skupščino sestavljajo predstavniki članov združenja in odloča o vseh zadevah, ključnih za obstoj in poslovanje Združenja. Med drugim sprejema strateške odločitve, smernice, program dela in sprejema nove člane v Združenje. Nadzorni odbor izvaja nadzor nad poslovanjem Združenja, tako da med drugim nadzira materialno in finančno poslovanje, razpolaganje s sredstvi in pravilnost njihove uporabe ter sprejema letni finančni načrt in poročilo. Poslovodstvo je glavni izvršilni organ Združenja, ki organizira in operativno vodi delo Združenja in ga zastopa v javnosti.

 • Pogodba o ustanovitvi

  Pogodba o ustanovitvi je temeljni akt združenja, ki ureja poslovanje in delovanje združenja. Pogodba o ustanovitvi Blockchain Alliance Europe je bila podpisana 5. 2. 2018 s strani treh ustanovnih članov: Viberate, Netis in Spartan Solutions. Združenje deluje demokratično ter neprofitno.

 • Včlanitev

  Blockchain Alliance Europe združuje pravne subjekte, ki imajo namen izvesti ali so že izvedli prvo ponudbo kripto kovancev (ICO), so že dosegli vsaj minimalni cilj ali imajo namen implementirati ali so že uspešno implementirali blockchain tehnologijo. Člane Blockchain Alliance Europe potrjuje poslovodstvo združenja, s članstvom pa se pravne osebe zavezujejo k plačevanju letne članarine in k spoštovanju določb pogodbe, internih aktov in sklepov združenja.

 • Kodeks

  Člani združenja so zavezani k spoštovanju kodeksa, ki določa način poslovnega vedenja članov do svojih investitorjev, javnosti in drugih članov združenja. Od članov se pričakuje aktivna participacija, uporaba dobrih poslovnih praks in poslovne etike, spodbujanje pozitivnega poslovnega okolja in ohranjanje dobrega imena.

Se nam želiš pridružiti?
Prijavi se.

postani član